КОНТАКТИ


Вижте по-голяма карта

“Еко Тур Къмпани” одд   спазва забраната на правителството. Офисът ще бъде отворен след премахване на карантината. Всички екскурзии,които влизат в периода на карантината ще бъдат отложени за възможни други дати.

Във връзка с обявеното извънредно положение от Народното събрание на Република България, туроператор “Еко Тур Къмпани” ООД НЕ ПРЕКРАТЯВА ДОГОВОРИТЕ ЗА ТУРИСТИЧЕСКИ ПАКЕТ, а СПИРА ИЗПЪЛНЕНИЕТО на задълженията по договорите с потребителите за срока на непреодолимата сила. ПО ВРЕМЕ НА СПИРАНЕТО на изпълнението на задълженията сключените договори се запазват. Поради тази причина „Еко Тур Къмпани” ООД  не дължи връщането на платените суми, а клиентът не дължи неустойки за сроковете на доплащанията. В това време клиентът има право по собствено желание да  смени датата на пътуването по същата програма  или да бъде променена дестинацията на пътуване  до края на месец май 2022 г.

През този период ще работим дистанционно, като комуникацията с нас ще се осъществява чрез e-mail   office@eko-tour.com  и телефон за контакт: 0882 41 40 70  от понеделник до петък от 11:00 до 17:00 ч.

Туристическа агенция “Еко Тур Къмпани” ООД

Заповядайте в нашия офис на адрес :

гр.София, ул.”Хан Аспарух” №48

Работно време : Понеделник – Петък от 10:00 – 18:00

моб. / 0882 414 070
email: office@eko-tour.com

——————————

Банкова сметка.

Еко Тур Къмпани ООД

Банка : Първа инвестиционна банка АД

IBAN  BG80FINV91501015805675 BGN

Туристическа агенция Еко Тур Къмпани оод

Посетете и нашата Facebook страница.

коментари

 • Силвия  написа:

  Музикален фестивал “B’Est Fest” в Румъния! Подарете си незабравимо изживяване, прекарано с любими хора само за 65 лв. от Туристическа агенция “ЕКО ТУР”.Бих искала да попитам пристигането на 6.7.и тръгването на 8.7. от Букурещ ли ще бъде и къде точно?Потвърдена ли е или още е рано да се каже?Лек ден.Силвия

 • Liliq  написа:

  Здравейте,
  при пътуване до Гърция нужен ли е паспорт или може и с лична карта на туриста?

 • Еко Тур Къмпани  написа:

  Здравейте,
  За пътуване до Гърция е необходимо само лична карта.Паспорт се изисква само за пътуване до Турция.

 • Миро & Деница  написа:

  Искаме да ви благодарим за невероятното изживяване, което получихме през изминалите 5 дни! Специални благодарности изпращаме на Валя- нашата прекрасна екскурзоводка и на двамата шофьори, като искаме да им благодарим за професионализма! Едно голямо браво за целият ви екип! 🙂

 • Георги и компания  написа:

  Здравейте! Искаме да изкажем благодарността си за невероятната екскурзия до Италия, която организирахте от 02.09.2016г. до 06.09.2016г. Прекарахме си страхотно и ни останаха само хубави спомени. Изключителни благодарности и на прекрасната екскурзоводка – Дани, както и на позитивните шофьори, които не свалиха усмивките от лицата си. Благодарим за невероятното изживяване и за емоциите, които създадохте и които ще ни държат още дълго време.

 • сем. Христови  написа:

  Здравейте! Много хубава екскурзия до Истанбул от 19 до 22.04.2018г. Благодарение на екскурзоводката Здравка посетихме всичко, което желаехме, с изключение на аквариума в МОЛ Форум. По възможност сменете хотел Поланин с друг. Благодарим ви за хубавите места в автобуса.
  Поздрави, сем. Христови

Свържете се с нас :