КОНТАКТИ


Вижте по-голяма карта

“Еко Тур Къмпани” одд   спазва забраната на правителството. Офисът ще бъде отворен след премахване на карантината. Всички екскурзии,които влизат в периода на карантината ще бъдат отложени за възможни други дати.

През този период ще работим дистанционно, като комуникацията с нас ще се осъществява чрез e-mail   office@eko-tour.com  и телефон за контакт: 0882 41 40 70  от понеделник до петък от 11:00 до 17:00 ч.

Туристическа агенция “Еко Тур Къмпани” ООД

Заповядайте в нашия офис на адрес :

гр.София, ул.”Хан Аспарух” №48

Работно време : Понеделник – Петък от 10:00 – 18:00

моб. / 0882 414 070
email: office@eko-tour.com

——————————

Банкова сметка.

Еко Тур Къмпани ООД

Банка : Първа инвестиционна банка АД

IBAN  BG80FINV91501015805675 BGN

Туристическа агенция Еко Тур Къмпани оод

Посетете и нашата Facebook страница.

коментари

 • Силвия  написа:

  Музикален фестивал “B’Est Fest” в Румъния! Подарете си незабравимо изживяване, прекарано с любими хора само за 65 лв. от Туристическа агенция “ЕКО ТУР”.Бих искала да попитам пристигането на 6.7.и тръгването на 8.7. от Букурещ ли ще бъде и къде точно?Потвърдена ли е или още е рано да се каже?Лек ден.Силвия

 • Liliq  написа:

  Здравейте,
  при пътуване до Гърция нужен ли е паспорт или може и с лична карта на туриста?

 • Еко Тур Къмпани  написа:

  Здравейте,
  За пътуване до Гърция е необходимо само лична карта.Паспорт се изисква само за пътуване до Турция.

 • Миро & Деница  написа:

  Искаме да ви благодарим за невероятното изживяване, което получихме през изминалите 5 дни! Специални благодарности изпращаме на Валя- нашата прекрасна екскурзоводка и на двамата шофьори, като искаме да им благодарим за професионализма! Едно голямо браво за целият ви екип! 🙂

 • Георги и компания  написа:

  Здравейте! Искаме да изкажем благодарността си за невероятната екскурзия до Италия, която организирахте от 02.09.2016г. до 06.09.2016г. Прекарахме си страхотно и ни останаха само хубави спомени. Изключителни благодарности и на прекрасната екскурзоводка – Дани, както и на позитивните шофьори, които не свалиха усмивките от лицата си. Благодарим за невероятното изживяване и за емоциите, които създадохте и които ще ни държат още дълго време.

 • сем. Христови  написа:

  Здравейте! Много хубава екскурзия до Истанбул от 19 до 22.04.2018г. Благодарение на екскурзоводката Здравка посетихме всичко, което желаехме, с изключение на аквариума в МОЛ Форум. По възможност сменете хотел Поланин с друг. Благодарим ви за хубавите места в автобуса.
  Поздрави, сем. Христови

Свържете се с нас :