8 Декември В ДИМИТРОВГРАД ,Сърбия

BIG_8dekemvri_138399377562445

8 Декември  В  ДИМИТРОВГРАД

ПОСЕЩЕНИЕ  НА  ПИРОТ  И  СУКУВСКИ МАНАСТИР

/По желание празнична вечеря с разнообразно меню, жива музика- Сръбски оркестър с  богат репертоар  и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки /

ЦЕНА-  79 лв

ДАТА-  08.12.2018 г – 09.12.2018 г

ПРОГРАМА

1 ден-Отпътуване от София, пл. Ал. Невски в 8:00 ч. по маршрут: Калотина –Суково. Посещение на Суковският манастир / по възможност /. Той се намира на 18 километра източно от град Пирот, на десния бряг на река Ерма. Датата на изграждането на манастира и ктиторите му не са известни. От малкото запазени сведения се знае, че е разрушаван няколко пъти, и че е бил изписан в 1606 година.

Продължаване към Пирот. Разглеждане забележителностите на града : крепостта Момчилов град– средновековен замък с много близка архитектура до крепостта Баба Вида, който местната легенда свързва с българския войвода Момчил юнак, станал по-късно независим български владетел в  Беломорието  и Родопите , центъра на града с търговския център и пазара , където могат да се закупят подходящи за себе си стоки.

Отпътуване  за  Димитровград. Настаняване в хотел „Амфора” -на 500 м. от центъра на града.

Вечерта – Празнична  вечеря с разнообразно меню, жива музика- Сръбски оркестър с  богат репертоар  и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки. Нощувка.

2 ден-Късна закуска. Отпътуване за България следобед .

Меню

Ø За предястие-  шунка, кашкавал, сирене

Ø Шопска салата

Ø Порция сръбска скара – плескавица, роловано свинско филе , пилешка пържола ).

Ø Салата – прясно зеле с моркови

Ø Хляб

Неограничена консумация на: Ракия по избор ( сливова, гроздова, дюлова,крушова ) ; Бяло вино ( Smederevka ) ; Червено вино ( Vranac )

Сокови: негазиран ( HELLO), газирани ( Fanta,Cola)

Вода: минерална, газирана,

Бира ( зайечарско– 0.5; Йелен– 0.5 Л )

 

Цената включва:

-1  нощувка  със закуска

-транспорт с лицензиран автобус за международен превоз.

-екскурзоводско обслужване по маршрута
Цената не включва:

медицинска застраховка 2 лв/ ден (до 65 г) и 3 лв/ ден (над 65 г)

-пътни , магистрални такси и паркинги – 5 евро / заплащат се задължително/

Празнична  вечеря ,  включваща неограничена консумация на  алкохолни и безалкохолни напитки и Жива музика –  15 евро

-разходи от личен характер

На пътуващите със собствен  транспорт се приспада  15 лв. от цената

  Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 35 туриста.

Срок за уведомяване при не достигнат минимален брой туристи: 10 дни преди началната дата.

Необходими документи: лична карта или международен паспорт с минимум 6 месеца валидност към датата на отпътуване; За деца до 18 г., пътуващи без родители или с 1 родител е необходима нотариално заверена декларация от родителите.

Забележка:  ТО  НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите, като е възможно да настъпят промени.

ТО  си запазва правото на промени в последователността на изпълнение  на програмата по независещи от нея причини, дата, часа и мястото на тръгване и не носи отговорност за туристи, не допуснати от съответните гранични власти.

ТУРОПЕРАТОРЪТ си запазва правото да промени хотелът с друг от същата или по – висока категория,  когато обективни обстоятелства  налагат това .

 

Осигурено от ТО Еко Тур Къмпани ООД

ТО  Еко Тур Къмпани ООД е лицензиран туристически оператор и туристически агент с удостоверение за регистрация № РК-01-7054. Седалище гр. София, ул. „Хан Аспарух“ 48. Работно време от 10:00 – 18:00 ч пон. – пет. Телефон 0882414070

ТО  предлага екскурзии, почивки, индивидуални настанявания със собствен транспорт, хотели – морски, планински, SPA, както в страната, така и в чужбина.

Туроператорът е застрахован по чл. 97 от закона за Туризма  към ЗАД „Алианц България“, бул. ‚Княз Дондуков‘ 59, 1504 София със застрахователна полица  № № 13160183150000001  със срок на валидност от 0:00 часа на 24.03.2018г. до 24:00 ч. на 23.03.2019 г.

 

 

 

Гласувайте за тази публикация

Свържете се с нас :