Нова Година в Сърбия – Нови Сад и Белград

Нова Година в Сърбия

Изкарайте една прекрасна Нова Година в Сърбия и се възползвайте от предимствата на страната – сходен бит, кратко разстояние, много веселие и великолепна кухня на ниски цени! ДАТА: 30.12 – 01.01.2016 г. ЦЕНА : 295 лв.


 

Туристическа Програма:

1 Ден – 30.12 – 01.01.2016
Отпътуване в 07:30 ч. от София,пл. “Руски паметник”, по маршрут София – Калотина – Пирот – Ниш – Белград – Нови Сад.
Следобед  пристигане в Белград. Панорамна обиколка на Белград при която ще видим в старата част на града – Скупщината, където се помещава сръбския парламент; улица “Крал Милан”, Площада на Републиката, Стария и Новия съд – двете най-красиви сгради на града и крепостта „Калемегдан”, издигаща се на най-високото място, на носа образуван при вливането на р. Сава в р. Дунав. Вътрешните дворове на “Калемегдан” са превърнати в парк, украсен със скулптури, като една от тях е каменната колона на победата (1928 г.), която е увенчана с бронзова фигура на мъж, който държи в едната си ръка меч, а в другата  гълъб, символ на победата и мира,издигната на една площадка, от която се открива панорама към р. Дунав. Отпътуване за Нови Сад, който е  втория по големина град в Сърбия. Настаняване в хотел 3*. Вечеря. Нощувка.
2 Ден – 31.12.2015
Закуска. Туристическа обиколна на Нови Сад. Тук през 1868 г. е живял българският възрожденец Любен Каравелов, женен за сръбкиня и там той печати в списание „Матица” повестта си на сръбски език „Йе ли крива судбина?” („Крива ли е съдбата?”). Името на Нови Сад идва от латинската дума Neoplanta. В буквален превод Нови Сад означава „Нови насаждения”. Най-голямата историческа забележителност на Нови Сад е крепостта Петроварадин (1690 г.) – огромен дворцов комплекс, издигнат на хълм на срещуположния бряг на р. Дунав и е една от най-внушителните крепости в цяла Източна Европа. Свободно време за обяд. Завръщане в хотела. Свободно време за подготовка за посрещането на Новата  година.
ТЪРЖЕСТВЕНА НОВОГОДИШНА  ВЕЧЕРЯ с богата вечеря, алкохолни напитки без ограничения  и танци.  Сръбска музика на живо и незабравима шоу програма!
3 Ден – 01.01.2016
Късна закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

Нова Година в Сърбия.

Цената включва:

  • 2 нощувки със закуски  в Нови Сад
  • Туристическата програма в Белград и Нови Сад
  • Водач от агенцията по време на пътуването
  • Празнична НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ с богато меню,местни напитки без лимит и с Жива музика ! (Гала вечерята ще се състои в ресторанта на хотела, който побира  270 души)
  • Транспорт с комфортен автобус
  • Отстъпка за туристи със собствен транспорт – 40 лв. на човек

Цената не включва:    

  • Медицинска застраховка – 5 лв.
  • Вечеря на 30.12.2015 – 20 лв.

Необходими документи:

  • лична карта или валиден задграничен паспорт

НАЧИН И СРОК НА ПЛАЩАНЕ – При записване 1-ва вноска 60 %, остатъка се доплаща до 10.12.2015 г.

Агенцията си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата.
За деца под 18 години, пътуващи с 1 родител или без родители –нотариално заверена декларация, че са съгласни детето да пътува в чужбина + 2 копия от акта за раждане.

Пожелаваме Ви много щастливи и приятни моменти в навечерието на Нова година 2016 🙂

Туристическа агенция “Еко Тур Къмпани”ООД е застрахована по смисъла на чл. 42 от Закона за туризма в застрахователна компания ЛЕВ ИНС със застрахователна полица №21320001/ 0023741/  19.03.2015 г. Лиценз за туроператор № РК-01-7054\26.02.2013г.

Нова Година в Сърбия – Нови Сад и Белград
5 (100%) 3 votes

Други екскурзии - етикети:  , , ,

Свържете се с нас :