Карнавалът в Корфу

Карнавалът в Корфу

Карнавалът в Корфу

Ела те да се позабавляваме заедно на Карнавалът в Корфу една приказка във Венециaнски стил! Дата: 19.02 – 22.02.2015 г.
Цена: 279 лв.

 

 

 

Туристическа програма
1 ДЕН – Отпътуване от София в 7.30 ч. от площад “Александър Невски” (началото на ул. “Оборище”)по маршрут Кулата – Игуменица. Трансфер с ферибот до остров Корфу – най-посещаваният гръцки остров в Йонийско море, известен с пясъчните си плажове, византийските храмове и екзотичната растителност. Пристигане на острова вечерта. Настаняване в хотел. Вечеря. Нощувка.
2 ДЕН – Закуска. Туристическа oбиколка на Корфу с местен екскурзовод : посещение на двореца “Ахилион” – място между легендарното и разкошното, създадено от любовта на Сиси, известна като Императрица Елизабет. Еспландра – най-големия площад на града ще Ви впечатли още от началото на обиколката.Той е градския културен център там можете да се насладите на арките Листон и да отдъхнете в „парижки стил” на улица „Риволи”, послужила като модел за местната архитектура.”Старата крепост” е не по-малко впечатляваща както и „Портата на Свети Георги” , за които можете да чуете красиви легенди.А, ако искате да изживеете всичко докрай поклонете се – поклонете се пред светеца и покровител на града Свети Спиридон…Сигурно ще се почувствате щастливи.Свободно време. Вечеря. Нощувка.
3 ДЕН – След закуската Ви очаква едно незабравимо преживяване с карнавалните тържества, известни само в столицата Керкира.А след обяд манастират “Палеокастрица” ще бъде продължение на религиозното ни пътуване. Манастира „Палеокастрица” ще бъде продължение на религиозното Ви пътуване.За него легендата разказва, че тук се е намирал древния град Алкинос. Посветен на Света Богородица, която с чудо спасява светата обител от разбойници, то е място за мисловен отдих. Свободно време за разходка из околността или разходка с лодка до пещерите в Палеокастрица, най-известната от които е Синьото око. Вечеря. Нощувка.
4 ДЕН – Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София на площад “Александър Невски” (началото на ул. “Оборище”) вечерта.

Цената включва:

  • транспорт с лицензиран автобус
  • 3 нощувки със закуски
  • водач от агенцията
  • екскурзия до Палеокастрица
  • пешеходна разходка в столицата на остров Корфу и посещение на двореца „Ахилион”

Цената не включва:

  • Разходи от личен характер
  • Входни такси за двореца “Ахилион” (4 EUR), Старата крепост (6 EUR), комбиниран билет за Aрхеологическия музей, Старата крепост и Mузея на азиатското изкуство (8 EUR);
  • Входни такси за други музеи, обекти и прояви, посещавани по желание.
  • Mедицинската застраховка според възрастта- до 65 години – 5лв.; между 65 и 70 години – 6лв.; между 70 и 75 години – 7лв.; между 75 и 80 години – 8лв.

За деца под 18 години,пътуващи с 1 родител или без родители –нотариално заверена декларация, че са съгласни детето да пътува в чужбина.

Необходими документи:

  • Лична карта или международен паспорт.

Кадри от карнавалът в Корфу.

Туристическа агенция “Еко Тур Къмпани”ООД е застрахована по смисъла на чл. 42 от Закона за туризма в застрахователна компания ЛЕВ ИНС със застрахователна полица №21320001/ 0023741/  19.03.2013г. Лиценз за туроператор № РК-01-7054\26.02.2013г.
Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата.

Карнавалът в Корфу
5 (100%) 2 votes

Други екскурзии - етикети:  , ,

Свържете се с нас :