Карнавалът във Венеция

Карнавал във Венеция

Екскурзия за Карнавалът във Венеция

Едно невероятно преживяване на един от най-цветните карнавали в Италия (традиционният карнавал във Венеция). Маршрут за Карнавалът във Венеция 2015 : Венеция – Верона – Падуа. Дата: 07.02.2015г. Цена: 325 лв.

 

 

 

Туристическа програма
1 ДЕН – Отпътуване в 12.30 ч. от София,площад “Александър Невски” по маршрут Белград – Загреб – Любляна – Венеция.
2 ДЕН – Пристигане на Пунта Сабиони преди обяд. Отпътуване от Пунта Сабиони за Венеция с корабче. Пешеходна разходка с местен екскурзовод като ще разгледаме: площад “Сан Марко”; Камбанарията; Дворецът на дожите/по желание посещение/; едноименната Катедрала; Мостът на въздишките. Разходка до моста “Риалто”. Свободно време. Настаняване в хотел в района на Венеция. Нощувка.
3 ДЕН – Целодневна екскурзия до Верона и Падуа –Закуска.В 8.00 ч. – отпътуване за Падуа. Пешеходна разходка в центъра на града: Светият площад с базиликата “Сан Антонио”; параклисът “Сан Джорджо”; Статуята на Еразмо Гатамелата; площад “Прато дела Вале” и базиликата “Санта Джустина”. Отпътуване за Верона,където ще видим: Арена ди Верона; площад “Бра”; Къщата на Жулиета; площад “Деле Ербе”; площад “Синьория”. Нощувка.
4 ДЕН – След закуска ще ви чака малко приключение по вода (с корабче), след което ще се озовете в града на влюбените-Венеция.Тук ще можете да присъствате на нещо, за което всеки си мечтае-легендарния фестивал на маските, който прави Италия известна като страна,свързана с театралното изкуство още през ранното средновековие. Тук може да се забавлявате с любимия човек,като ще имате възможност да си купите маски за спомен,с които да купонясвате, а също така и други сувенири,които да ви напомнят за неповторимата ваканция. Свободно време. Отпътуване за България.
5 ДЕН – Пристигане в София на площад “Александър Невски” след обяд.

Още за карнавалът във Венеция.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

 • 2 нощувки със закуски в хотел *** в района на Венеция
 • пешеходна разходка във Венеция с местен екскурзовод
 • пешеходна разходка във Верона и Падуа
 • медицинска застраховка
 • екскурзоводско обслужване

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

 • Tакса престой в Италия, която се заплаща на рецепцията на всеки хотел – около 3 евро; -посещение на „Двореца на Дожите” във Венеция;
 • двупосочен билет за корабче до Венеция;
 • входни такси за Арена ди Верона – 6 евро и къщата на Жулиета -6 евро във Верона;
 • входни такси за други музеи и обекти,посещавани по желание,градски транспорт.

Доплащане:

 • единична стая: 60 лв
 • двупосочен билет за корабче до Венеция (за втория ден от екскурзията): 24 лв
 • двупосочен билет за корабче до Венеция (за четвъртия ден от екскурзията): 24 лв

Необходими документи:

 • Лична карта или международен паспорт.

За непълнолетни лица се изисква нотариално заверена декларация за съгласието на родителите детето да пътува с упълномощено лице.

Видео от Карнавала във Венеция!!!

Туристическа агенция “Еко Тур Къмпани”ООД е застрахована по смисъла на чл. 42 от Закона за туризма в застрахователна компания ЛЕВ ИНС със застрахователна полица №21320001/ 0023741/  19.03.2013г. Лиценз за тур оператор № РК-01-7054\26.02.2013г.
Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата.

Карнавалът във Венеция
5 (100%) 3 votes

Други екскурзии - етикети:  ,

Свържете се с нас :