Двудневна екскурзия за Фестивала на сръбската скара

РОЩИЛЯДА 2013

Двудневна екскурзия за Фестивала на сръбската скара в Лесковац 

                       (2 дни/ 1 нощ.)

Дата: 01.09  –  02.09.2018 г

Цена:  109 лв

Програма на екскурзията
Ден 1 

Отпътуване от София 6:30ч.

Посещение на гр. Ниш.Пешеходна разходка в центъра на Ниш – Площада на Освобождението, в центъра на който е Паметника на освободителите на града, издигнат през 1936 г., сградата на Кметството, Националния театър, Крепостта от 18 век, на мястото на която се е намирало първото римско укрепление под името Найсус.Свободно  време  за  кафе и покупки .

Отпътуване за Лесковац. Пристигане, настаняване в хотела и свободно време за присъединяване към Фестивала.

Фестивалът Рощилиада в Лесковац се провежда на централната улица на града, която в този период се превръща в един голям панаир – от всякъде звучи музиката трубачите, усеща се мириса на печено месо, има множество сергии със всякакви сувенири и разбира се до късно е пълно с посетители.Нощувка.

Ден 2

Късна закуска Свободно  време  в Лесковац.Отпътуване  за  България .

с възможност за посещение на град Пирот. Градът е традиционно известен с производството на килими и с крепостта Калето, датираща от 14 век, носеща името Момчилов град.  Средновековен замък с много близка архитектура до крепостта Баба Вида, който местната легенда свързва с българския войвода  Момчил юнак, станал по–късно независим български владетел в Беломорието и Родопите. Свободно време за разходка и кафе.

Пристигане в София вечерта.

 

Цената включва:
• транспорт с лицензиран автобус;
• водач по време на пътуването;

-медицинска застраховка

Цената Не включва:

  •  Пътни и магистрални такси – 5 евро
  •  Разходи от личен характер.

    Необходими документи – лична карта

Вижте кратко видео от  фестивал на Сръбската скара (Rostiljijada).

 

Забележка: Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите, като е възможно да настъпят промени.
Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение

на програмата по независещи от нея причини, дата, часа и мястото на тръгване и не носи отговорност за туристи, не допуснати от съответните гранични власти.

ТУРОПЕРАТОРЪТ си запазва правото да промени хотелът с друг от същата или по – висока категория,  когато обективни обстоятелства налагат това .

Осигурено от Еко Тур Къмпани ООД

Туристическа агенция Еко Тур Къмпани ООД е лицензиран туристически оператор и туристически агент с удостоверение за регистрация № РК-01-7054. Седалище гр. София, ул. „Хан Аспарух“ 48. Работно време от 10:00 – 18:00 ч пон. – пет. Телефон 0882414070

Агенцията предлага екскурзии, почивки, индивидуални настанявания със собствен транспорт, хотели – морски, планински, SPA, както в страната, така и в чужбина.

Офертата е осигурена от ЕКО ТУР КЪМПАНИ ООД, ЕИК:BG 201 369 130

Туроператорът е застрахован по чл. 97 от закона за Туризма  към ЗАД „Алианц България“, бул. ‚Княз Дондуков‘ 59, 1504 София със застрахователна полица  № 13160183150000001 със срок на валидност от 0:00 часа на 24.03.2018г. до 24:00 ч. на 23.03.2019 г.

Няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни
 

Двудневна екскурзия за Фестивала на сръбската скара
5 (100%) 7 votes

Други екскурзии - етикети:  ,

Свържете се с нас :