БИРФЕСТ В ПРАГА 6 Дни 5 Нощувки

прага бирфест

Елате с нас,туристическа агенция “Еко Тур Къмпани” на бирфест в Прага.

Екскурзия до Будапеща – Прага – Виена. Бирфест в Прага – май 2013 г.6 Дни/5 Нощувки. ДАТА:22.05.2014г. ЦЕНА: 499 лв.

ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА ЗА БИРФЕТ В ПРАГА

 

 

 

1 ДЕН – 6:30ч. отпътуване от София за Будапеща от пл.Ал. Невски. Транзитно преминаване през Сърбия. Пристигане в Будапеща привечер и  срещу допълнително заплащане разходка с корабче по Дунава и разглеждане на прекрасната вечерна панорама по желание на туристите. Настаняване в хотел и нощувка.

2 ДЕН – Закуска. Автобусна и пешеходна обиколка на Будапеща – посещение на  внушителният Кралски дворец, църквата “Свети Матияш” , Верижният мост , Рибарските кули, Парламента, Площада на героите. Разходка по централната  улица “Ваци”. Свободно време. Отпътуване за Прага , която  се слави с едни от най-известните марки пиво ,  хармонично  съчетание между старинност и модерен живот пресъздават една незабравима атмосфера. Настаняване в  хотел в близост  до центъра и Бирения фест. Нощувка.

3 ДЕН –  Закуска. Туристическа  обиколка на Прага с местен екскурзовод  и посещение на Храдчани – Пражки храд – най- важният символ на Бохемия и седалище на Парламента, комплекс от дворци, базилики ,църкви,  кули и градини,грандиозната готическа катедрала “Св. Вит”, златната уличка с дома на Кафка и кулата “Далиборка”,която е използвана в миналото като затвор: Мала страна-бароковата църква от 18 век “Св. Николай”, в която по време на престоя си в града е свирил великият Моцарт,Карловия мост с  многобройните статуи,сувенирни магазини и улични музиканти,Старе месте – стария градски площад с Кметството и световно известният часовник от 14 век, издигнати в чест на придобития тогава статут на кралска резиденция. Разходка по Вацлавския площад – център на търговския , обществен и културен живот на Прага. Свободно време. Посещение на Бирения фестивал в експоцентър“ Letnany“.Избор от над 70 вида местна бира,която се  разнася от 200 младежи и девойки в местни носии и капацитет за едновременно обслужване на 10 хиляди посетители,живата музика, чешката кухня и голямото разнообразие от бира обещават на всеки турист  едно незабравимо преживяване. Нощувка.

4 ДЕН –  Закуска. Свободно време. По желание  посещение  на  курортния център, богат на минерални изворни води „ Карлови вари „- целодневна екскурзия , включваща обиколка на града – Гейзерът,  хотел Термал, прочутите карловарски Колонади, бароковата църква Мария Магдалена, Хотел Пуб, Руската църква  и посещение на музея на Ян Бехер – създател на прочутия ликьор Бехеровка  с  възможност за дегустация  или  посещение на гр.Дрезден с разглеждане на най-интересните забележителности на града ,като Цвингера,Катедралата и още много други забележителности.
Късен следобед  свободно време и възможност отново да се посети Бирения фест.По желание   може да се осигури разходка с корабче по р.Вълтава , която пресича живописно  града. Нощувка.

5 ДЕН – Закуска. Отпътуване за Виена и панорамна обиколка на града с местен екскурзовод на български език. Пешеходна разходка в центъра с посещение на катедралата  Св.Стефан, Паметника на чумата, Операта, Двореца Хофбург, Паметника на Мария Терезия и др.,както и посещение  атракциите  на  Пратера,включително виенското колело, което е създадено през 1896 година от английският инженер Валтер Басет   и е високо  54м . Настаняване в хотел в парка на Дунава . По желание – вечеря в ресторанта на хотела. Нощувка.

6 ДЕН / Виена – София
Закуска. Потегляне за България  и пристигане в София късно вечерта.

Бирфест в Прага

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

 • 5 нощувки със закуски – 1 в Будапеща, 3 в Прага и 1 във Виена.
 •  транспорт с лицензиран автобус;
 •  екскурзоводско обслужване;
 •  туристическа програма в Будапеща, Прага и Виена с екскурзовод на български език.
 •  медицинска застраховка.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

 • Панорамните обиколки на трите столици – 15 евро – по 5 евро за столица.
 • Корабчето в Будапеща – 15 евро и в Прага -15 евро.
 • Екскурзията до Карлови вари или Дрезден -25 евро лри записани 20 души.
 • Вечерята в ресторанта на хотела във Виена – 10 евро.
  Mузейни такси.

Вижте кратко видео от бирфест в Прага :

Фирмата си запазва правото на промени в програмата при независими от нас причини.

БИРФЕСТ В ПРАГА 6 Дни 5 Нощувки
4.5 (90%) 4 votes

Други екскурзии - етикети:  ,

Свържете се с нас :