Еднодневна екскурзия за Фестивала на сръбската скара в Лесковац

Фестивал на сръбската скара в Лесковац

Еднодневна екскурзия за Фестивала на сръбската скара в Лесковац (Рощилиада)

Дата:  29.08.2020 г.
Цена:   45 лв.

Туристическа агенция “Еко Тур Къмпани” Ви кани на фестивал на сръбската скара.
Рощилиада (Rostiljijada) е ежегодният фестивал на сръбската скара , който се провежда в град Лесковац. По време на дните на фестивала можете да се насладите на невероятната сръбска скара – увияч, плескавица, кебапчета, вешалица, печени прасенца, както и на студена бира, музика и добро настроение. Организира се и състезание за приготвяване на кебапчета, в което вземат участие едни от най-добрите готвачи наред със студенти в хранителната промишленост.

Научете повече за ежегодния фестивал на сръбската скара   ТУК

Програма – Отпътуване от София от площад “Ал. Невски” в 06:30 ч. Преминаване на двата гранични пункта. .  Посещение на град Пирот, разходка в Калето датиращо от 14 век и носещо името Момчилов град, богатия пазар и търговския център, където ще имате време за разходка и отмора. Престой около час и половина. Отпътуване за Лесковац  – разположен на река Южна Морава. По време  на фестивала можете да се насладите на невероятната сръбска скара. Централният площад на Лесковац става арена на множество сергии и витрини, предлагащи традиционните сръбски специалитети ( плескавица, вешалица, ущипци, роштил, увияч, печени прасенца) и разбира се студена бира. Пристигане в София около полунощ.
Фестивал на Сръбската скара

Цената включва:
– транспорт с лицензиран автобус;
– водач по време на пътуването;

– медицинска застраховка

Цената Не включва:

 • Разходи от личен характер.Необходими документи – лична карта

Вижте кратко видео от ежегодния фестивал на сръбската скара, за да придобиете по ясна представа.

Осигурено от ТО Еко Тур Къмпани ООД

Забележка: Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите, като е възможно да настъпят промени.
Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение

на програмата по независещи от нея причини, дата, часа и мястото на тръгване и не носи отговорност за туристи, не допуснати от съответните гранични власти.

ТУРОПЕРАТОРЪТ си запазва правото да промени хотелът с друг от същата или по – висока категория,  когато обективни обстоятелства налагат това .

Осигурено от Еко Тур Къмпани ООД

Туристическа агенция Еко Тур Къмпани ООД е лицензиран туристически оператор и туристически агент с удостоверение за регистрация № РК-01-7054. Седалище гр. София, ул. „Хан Аспарух“ 48. Работно време от 10:00 – 18:00 ч пон. – пет. Телефон 0882414070

Агенцията предлага екскурзии, почивки, индивидуални настанявания със собствен транспорт, хотели – морски, планински, SPA, както в страната, така и в чужбина.

Офертата е осигурена от ЕКО ТУР КЪМПАНИ ООД, ЕИК:BG 201 369 130

 

Няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни

 

 

 

Еднодневна екскурзия за Фестивала на сръбската скара в Лесковац
5 (100%) 16 votes

Други екскурзии - етикети:  , ,

коментари

 • Ако сте любители на месото, скарата – това е вашето място Хубавото е, че Лесковац се намира сравнително близо до София (около 200 км). Можете да отидете както с кола, така и да се включите в някоя от организираните екскурзии от туристически агенции. Ето например Еко Tур Къмпани организира еднодневен тур до Лесковац за фестивала на сръбската скара.

 • Василка Захариева  написа:

  Здравейте, интересува ме има ли 2 свободни места за събота за пътуване до Лесковац за двама. Благодаря предварително!

 • Еко Тур Къмпани  написа:

  Здравейте, все още има свободни места за фестивала на сръбската скара в Лесковац (Рощилиада).

 • irina koleva  написа:

  Здравейте,искам да ви Благодаря за екскурзията и по специално на Катя -родена за екскурзоводка и професионализма на Влади шофьора

 • Еко Тур Къмпани  написа:

  Здравейте,благодарим Ви за похвалите,надяваме се всички да са останали доволни както Вас.

Свържете се с нас :