Еднодневна екскурзия до Солун и Едеса

Солун -Бялата кула

Еднодневна екскурзия до Солун и Едеса

ЕДИН ДЕН В СОЛУН  и  ЕДЕСА
26.10.2013 – Димитровден. Дати :26.10.2013г. Цена:45 лв. Маршрут : София – Солун –Едеса-София

 

 

 

ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА

Отпътуване от София в 06.30 часа от Руски паметник по маршрут София – Солун. Пристигане в Солун около 11.00 часа. Туристическата програма започва с разглеждане на църквата Св.Димитър,където в този ден изнасят мощите на Светеца;Арката на Галерий;Солунската митница;Бялата кула;Паметниците на Александър и Филип Македонски.Продължаваме към Едеса. Разходка до невероятно красивите водопади ,които получават водите си от планината Каймакчалан  и образуват неповторима гледка.Свободно време и възможност за индивидуално разглеждане на града.В 17:30ч. отпътуване от Едеса за България. Пристигане в София късно вечерта.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

 • транспорт с лицензиран автобус
 • екскурзоводски услуги

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

 • медицинска застраховка – 2 лв. /заплаща се в офиса на агенцията/
 • входните такси на музеите
 • разходи от личен характер

За деца под 18 години,пътуващи с 1 родител или без родители –нотариално заверена декларация, че са съгласни детето да пътува в чужбина.

Необходими документи:

 • Лична карта или международен паспорт.

Туроператор “Еко Тур Къмпани”ООД е застрахована по смисъла на чл. 42 от Закона за туризма в застрахователна компания ЛЕВ ИНС със застрахователна полица №21320001/ 0023741/  19.03.2013г. Лиценз за туроператор № РК-01-7054\26.02.2013г.

Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата.

Еднодневна екскурзия до Солун и Едеса
5 (100%) 6 votes

Други екскурзии - етикети:  , ,

коментари

 • ДИМИТРИНКА ЦЕНОВА  написа:

  Здравейте, искам да се запиша за екскурзията до Солун и Едеса!Дали ще се състои? И, ако да да се запиша. Благодаря и се надявам да ми направите именния ден супер.

 • Еко Тур Къмпани  написа:

  Здравейте, екскурзията за Солун и Едеса ще се състой, заповядайте в нашия офис, за да сключим договор и да Ви запишем. Сигурни сме, че ще си изкарате много весело и приятно с нашето пътуване, успешен ден.

Свържете се с нас :