Екскурзия до Букурещ

parlamenta v Bukurest

Еднодневна екскурзия до Букурещ

Заповядайте на еднодневна екскурзия до Букурещ (Румъния) с туристическа агенция “Еко Тур Къмпани”. Цена: 47 лв. Дати: 02.07.2016 г., 10.09.2016 г., 26.11.2016 г., 24.12.2016 г.

 

 

 

 

Отпътуване в 5:00 часа от София. Пристигане в Букурещ, известен още като „Малкия Париж”.  Туристическа обиколка на Букурещ: Университетския площад ,площада на Революцията, площад „Унири” и площад „Виктория”, фото пауза пред Парламента – втората по големина административна сграда в света след Пентагона,  Патриаршията и Църквата с мощите на Св. Димитър Басарбовски, Булевардът на посолствата, Атенеума – най-голямата концертна зала в Румъния, забележителната Триумфална арка, построена досущ като тази в Париж изградена е през 1922 година от дърво в памет на загиналите войници от Първата световна война и завършена от гранит през 1936 година. Свободно време в центъра на Букурещ. Следобед  по желание  посещение на „Музея на селото”, най-големият открит музей в Европа, с обща площ от 30 акра, намира се в парка „Херастрау” по бреговете на едноименното езеро. В него е изложена колекция от над 300 традиционни сгради от всички краища на Румъния – хамбари, селски къщи, мелници, дървени църкви. Срещу допълнително заплащане и предварителна заявка може да се посети Двореца на Парламента. Отпътуване за България около 17:00 часа. Пристигане в София около 00:00 часа.

Еднодневна екскурзия до Букурещ

Цената включва:

  • транспорт
  • екскурзоводско обслужване
  • медицинска застраховка

Цената не включва:

  • разходи от личен характер
  • вход за Музея на селото – 10 леи/ за възрастни/
  • вход за Парламента

Необходими документи: лична карта или валиден задграничен паспорт.
За деца пътуващи без родители или с единия от тях, се изисква нотариално заверено пълномощно от единия или съответно от двамата родители удостоверяващо, че детето може да пътува с придружаващото го лице.

Екскурзия до Букурещ
5 (100%) 7 votes

Други екскурзии - етикети:  

Свържете се с нас :