Посетете за 1 ден преди Коледа Драма и празничното градче Онируполи в Гърция

Онируполи

Един приказен ден в Драма и Коледното чудо Онируполи

Дати: 14.12  ; 21.12.2019 г.

Цена: 39 лв.

 

ПРОГРАМА:София – Гоце Делчев – ГКПП Илинден – Ексохи – Драма – София

Отпътуване от София в 6:30 ч. по маршрут  София –  Гоце Делчев  – Драма. Пристигане в Драма, която е административен, икономически и културен център на един от най-непознатите, но и един от най-интересните окръзи в Гърция. Регионът на Драма е магически с величествени върхове, цветни равнини, внушителни клисури, същински рай за онези, които се вълнуват от природата . Именно там се изгражда и коледният град Онируполи. Малки приказни къщички, които напомнят домовете на любимите ни фантастични герои, се подреждат във върволица и светят в пъстри коледни светлинки и ефирни гирлянди. Самият Дядо Коледа посреща посетителите с приветлива усмивка. Толкова много забавление, шоу и музика и коледна атмосфера едва ли е възможно да кипи по уличките на друго градче. Безплатни за децата са коледните работилнички за сладкиши,  бонбони и коледни маски, които те сами могат да си изработят. Има много приятни изненади за децата. Възрастните също не са забравени. Коледният базар, кулинарните изкушения и неустоимите напитки, съчетани с весела музика са добра възможност за приятното прекарване на родителите, които водят децата си в „Града на мечтите”. Свободно време за разходка из коледните базари Вечерта отпътуване за България. Пристигане в София късно вечерта.

Офертата включва:

  • Транспорт с комфортен туристически автобус
  • Екскурзоводско обслужване

Доплащания:

  • Медицинска застраховка 2 лв./ човек (до 65 г.) и 3 лв (над 65 г.)
  • Входни такси за посещаваните туристически обекти
  • Лични разходи

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ

За лица над 18 години – лична карта или валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.

За лица под 14 години – валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.

Ако лице под 18 години пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14 год.възраст/ + 2 копия от акта за раждане и оригинал.

Забележки:

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 35 туриста.

Плащането става в брой или по банков път. При сключване на договора се плаща 30 % от сумата, а остатъка 15 дни преди датата на пътуването.

Срок за уведомяване при не достигнат минимален брой туристи: 5 дни преди началната дата.

ТО НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите, като е възможно да настъпят промени.

ТО  си запазва правото на промени в последователността на изпълнение  на програмата по независещи от нея причини, дата, часа и мястото на тръгване и не носи отговорност за туристи, не допуснати от съответните гранични власти.

 

Посетете за 1 ден преди Коледа Драма и празничното градче Онируполи в Гърция
5 (100%) 2 votes

Други екскурзии - етикети:  ,

Свържете се с нас :