Екскурзия до Банско и Кавала

Екскурзия до Банско

Двудневна екскурзия до Банско и Кавала

Двудневна екскурзия до Кавала, свободно време за плаж на Неа Перамос и нощувка със закуска и вечеря в Банско. Цена: 99 лв. Дати: 01.08, 15.08, 29.08, 12.09, 26.09.2015 г.

 

 

Туристическа програма :

1 ден : – Отпътуване в 6.30ч.от София, пл. Руски паметник. Преминаване на граничен пункт Илинден. Пристигане в Кавала  и разглеждане на стария град  Панагия, „Св.Богородица“, Акведукта Камарес, къщата и паметника на Мехмет Али, църквата “Св. Николай Чудотворец“, пристанището и фара  с продължителност  около час и половина.   Отпътуване за Неа Перамос къде се намират едни от най-хубавите плажове в Северна Гърция. Свободно време за плаж и разходка. Късно следобед отпътуване за Банско. Настаняване в хотел. Вечеря. Нощувка.
2 ден : – Закуска. Свободно време за разглеждане на нашият красив планински курорт, който е град на великия български поет Никола Вапцаров, отец Паисий Хилендарски и един от видните български дейци – Неофит Рилски. Отпътуване за София  и пристигане около 22.00ч.

Цената включва :

  • Транспорт с лицензиран автобус
  • 1 нощувки със закускa и вечеря  в хотел –  настаняване в двойна стая
  • Посещение и туристическа програма в Кавала
  • Посещение на Неа Ираклица и Неа Перамос
  • Екскурзоводско обслужване

Цената не включва :

  • Mедицинска застраховка – 2 лв. на ден
  • Входни такси на посещаваните обекти
  • Разходи от личен характер.

Цената е за минимален брой туристи – 35, ако не се съберат, екскурзията ще се проведе и при минимален брой туристи – 17, като цената ще бъде завишена с 20 лева.

Кадри от Кавала 🙂

Необходими документи:
Задграничен паспорт или лична карта с 6-месечна валидност към датата на заминаване;
За деца до 18 г., пътуващи без родители или с 1 родител е необходима нотариално заверена декларация от родителите /оригинал и 2 копия/;
За деца до 18 г., при разминаване на фамилиите на детето и родителите е необходим акт за раждане /оригинал и 2 копия/.
ТО си запазва правото на промени по независещи от него причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.

Екскурзия до Банско и Кавала
5 (100%) 2 votes

Свържете се с нас :